Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Wanneer is mijn Asus Toetsenbord-Keyboard kapot en aan vervanging toe?

Twijfelt u of uw Asus Toetsenbord-Keyboard wel kapot is en of deze vervangen moet worden? Misschien ligt de oorzaak ergens anders? Voordat u een nieuw Asus Toetsenbord-Keyboard bestelt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het probleem dat u ervaart wel aan het Asus Toetsenbord ligt. Op deze pagina leggen we uit hoe u erachter komt of uw Asus Toetsenbord kapot is en of deze aan vervanging toe is. Veel voorkomende symptomen met een kapot Asus Toetsenbord kunnen u helpen te beslissen om wel of niet een nieuw Asus Toetsenbord-Keyboard te bestellen.

Symptoom 1: Mijn toets(en reageren niet meer

Wanneer 1 of meerdere toetsen niet meer werken (de letters worden niet aangeslagen op uw Asus beeldscherm), dan kan het zijn dat er vuil tussen de toetsen van uw Asus Toetsenbord-Keyboard zit. Ook kan het zijn dat de aansluiting van uw Asus Toetsenbord wat loszit. Mocht dit allebei niet het geval zijn dan zit er hoogstwaarschijnlijk een defect in uw Asus Toetsenbord en dient u deze te vervangen voor een nieuw Asus Toetsenbord.

Symptoom 2: De lampjes op mijn Asus toetsenbord branden niet meer

Het kan voorkomen dat de een of meerdere lampjes op uw Asus Toetsenbord-Keyboard het niet meer doen. Denk hierbij aan een defect capslock lampje. Dit kan verschillende dingen betekenen. Ten eerste kan simpelweg het led lichtje op uw Asus Toetsenbord kapot zijn. Het repareren hiervan is niet mogelijk, u zult het Asus Toetsenbord in zijn geheel moeten vervangen. Ten tweede kan het defect van een Asus Toetsenbord lampje ten grondslag liggen aan een software probleem. Als rebooten (opnieuw opstarten ) van uw Asus laptop niet helpt, zorg dan dat u alle software update. Dit verhelpt de meeste storingen met uw Asus laptop Toetsenbord-Keyboard. 

Als bovenstaande oplossingen uw oude kapotte Asus laptop Toetsenbord niet kunnen repareren, kunt u het beste het Asus Toetsenbord vervangen voor een nieuw Asus Toetsenbord-Keyboard. Wij hebben goedkope Asus Toetsenborden en installatie hiervan kunt u heel eenvoudig zelf doen. Kijk even op de pagina Welk Asus Toetsenbord heb ik nodig? om te zien welk Asus Toetsenbord u nodig heeft. Wilt u zelf uw Asus Toetsenbord vervangen? Kijk dan even op de pagina Hoe vervang ik zelf mijn Asus Toetsenbord-Keyboard?. Op deze pagina vindt u een uitgebreide handleidingen voorzien van duidelijk afbeeldingen. Mocht u desondanks vragen hebben over Asus Toetsenborden dan kunt u gerust even contact met ons opnemen.

Nieuw Asus Toetsenbord bestellen - Kies uw Asus


 

A series M Series TAICHI Series X Series
B Series N Series TP Series Y Series
C90 Series P Series TRSA Series Z Series
D Series PL Series U Series Zenbook
E Series Pro Series UL Series  
Eee PC PU Series UX Series  
F Series Q Series V Series  
G Series R Series VivoBook  
K Series S Series VM Series  
L Series T Series W Series