Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Wat is de levensduur van een Asus accu?

Een Asus accu-batterij is een zogeheten slijtage product en behoort tot de vervangingsonderdelen van een Asus laptop. Er bestaat simpelweg geen accu die voor altijd meegaat en niet in capaciteit zal afnemen (verslijt). Uiteraard is het wel zo dat er groot verschil in de kwaliteit van een Asus accu zit. Aanbieders van relatief goedkope Asus accu-batterijen bevatten vaak goedkopere cellen. Zo denkt u misschien goedkoper uit te zijn, maar niets is minder waar. Een Asus accu met goedkopere cellen zal sneller slijten dan wanneer de cellen van kwaliteit A zouden bevatten. U zult dus sneller toe zijn aan een nieuwe Asus accu.

Het is lastig te zeggen hoe lang een Asus accu het zal volhouden. Dit hangt van de volgende factoren af:

  • Type Asus accu (hoogte mAh waarde en type Asus laptop)

  • Intensiteit van het gebruik (aantal ontladingen)

  • Wijze van gebruik

  • Cellen A of cellen B kwaliteit

Op Asus-Accu-Adapter.nl kunt u uitsluitend terecht voor Asus accu-batterijen met cellen A-kwaliteit. Hierdoor kunt u langer genieten van een volgeladen accu. Bovendien zal de Asus accu langer meegaan doordat de A cellen het langer volhouden dan de goedkopere B cellen. U krijgt bij ons 1 jaar garantie, indien u binnen dit jaar niet tevreden bent over de capaciteit dan biedt Asus-Accu-Adapter.nl altijd een passende oplossing; een nieuw exemplaar of uw geld retour.

Het juist gebruik van een Asus accu heeft groot effect op de levensduur van de Asus accu. Lees hier meer over onze Asus accu gebruikstips. Hier wordt uitgelegd hoe u het optimale uit uw Asus accu haalt.