Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welk Asus Toetsenbord-Keyboard heb ik nodig?

Uw Asus laptop Toetsenbord-Keyboard vervangen? Er zijn erg veel verschillende Asus laptops geproduceerd door de jaren heen. Zodoende zijn er ook veel verschillende Asus laptop Toetsenborden. Het is belangrijk dat u het juiste Asus Toetsenbord-Keyboard bestelt dat geschikt is voor uw Asus laptop. Op deze pagina leggen wij uit welk Asus Toetsenbord past op uw Asus laptop.

Stap 1: Zoek uw Asus laptop Model op

Het vinden van het juiste Asus Toetsenbord-Keyboard begint bij het vinden van uw laptop modelnaam. Alle Asus Toetsenborden zijn gesorteerd op modelnaam. De modelnaam van uw Asus laptop vindt u aan de onderzijde van uw Asus laptop. Hieronder ziet u een voorbeeld. In het voorbeeld gaat het om een Asus X Series laptop. Kies in het menu Asus X Series.

Modelnaam Asus toetsenbord

Stap 2: Zoek uw Asus typenummer op

Nu u de modelnaam (Asus X Series) heeft gekozen kiest u vervolgens het typenummer van de Asus X Series. De Asus X Series laptop kent namelijk verschillende typenummers. Onderop uw Asus laptop vindt u tevens het typenummer van uw Asus laptop.

Kies op de Asus X Series pagina het typenummer, in het voorbeeld betreft dit X550 Series. Na het selecteren van het typenummer komt u bij Asus X Series Toetsenbord uit dat compatible is met uw Asus laptop. In het voorbeeld zou u met modelnaam X Series en typenummer X550 series het volgende toetsenbord nodig hebben: Asus X550 series toetsenbord.

Serienummer type Asus toetsenbord

Ik weet niet welk Asus laptop toetsenbord past/ geschikt is

Weet u ondanks bovenstaande uitleg niet welk Asus Toetsenbord-Keyboard u nodig heeft? Is de sticker aan de onderzijde vervaagt? Probeer dan onderstaande tips om erachter te komen welk Asus Toetsenbord-Keyboard past op uw Asus laptop.

Tip 1: Kijk op uw aankoopbon
Op de aankoopbon van uw Asus laptop staat vaak de modelnaam en typenummer van uw Asus laptop. Als u dit weet navigeert u in ons menu naar het juiste Asus Toetsenbord-Keyboard.

Tip 2: Kijk op de doos/ verpakking van uw Asus laptop
In geval u nog beschikt over de verpakking van uw Asus laptop kunt u ook even een kijkje nemen op de doos. Hier staat vaak de modelnaam en typenummer van uw Asus laptop op.

Tip 3: Kijk in de handleiding van uw Asus laptop
Als u de handleiding van uw Asus laptop nog heeft, kunt u vrij eenvoudig de modelnaam en typenummer van uw Asus laptop opzoeken. Met deze informatie kunt u vrij eenvoudig het Asus Toetsenbord voor uw Asus laptop vinden en bestellen.

Neem contact op met onze klantenservice
Kunt u ondanks bovenstaande tips het Asus toetsenbord voor uw Asus laptop niet vinden? Neem dan gerust even contact met op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar het juiste Asus toetsenbord-keyboard.