Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welke Asus adapter-oplader past op mijn Asus laptop?

Asus adapter-oplader kapot? Welke Asus adapter oplader past op mijn Asus laptop?
Asus adapter-oplader kapot? Weet u niet welke Asus adapter-oplader past op uw Asus laptop? Wij leggen het op deze pagina uit.

Een Asus adapter, ook wel Asus oplader genoemd zijn er in allerlei soorten en maten. Door de jaren heen zijn er veel verschillende Asus laptops geproduceerd. En er komen elk jaar weer nieuwe modellen bij. Dit kan het lastig maken de juiste Asus adapter te vinden voor uw Asus laptop.

Stap 1: Zoek de naam van uw Asus laptop

De naam van uw Asus laptop, bijvoorbeeld: Asus Eee PC

Deze naam vindt u op de behuizing van uw Asus laptop (op de onderzijde of rondom uw beeldscherm).  Kies in ons menu vervolgens: Adapter > Asus Eee PC

Stap 2: Kies de modelnaam van uw Asus laptop

U komt dan op de Asus Eee PC categorie pagina terecht met alle Asus Eee PC adapter-opladers. Kies vervolgens uw model, bijvoorbeeld: 1000he

Stap 3: Controleer de waarden van de te bestellen Asus adapter

Kijk op uw oude Asus adapter-oplader
Hier vindt u de informatie die u kunt vergelijken met de informatie op onze productpagina. Let hierbij op Voltage (V) en Amperage (A). Voltage dient gelijk te zijn en is in de meeste gevallen gewoonweg 19 volt. Amperage mag hoger zijn, maar niet lager. Hier gaat op dat de Asus laptop nooit meer stroom tot zich zal nemen dan deze werkelijk nodig heeft. En zwaardere lader kunt u dus gerust gebruiken.

Vergelijk de connector/ plug van uw Asus adapter-oplader
De plug is het onderdeeltje dat u in de Asus laptop steekt wanneer u deze gaat opladen. De afmeting van de plug kan afwijken, het is daarom belangrijk dat u een Asus adapter-oplader bestelt met dezelfde plug/ connector. Op elke productpagina is een detailafbeelding van de Asus adapter-plug te zien. Vergelijk deze afbeelding met uw oude Asus adapter-oplader.

Gerelateerd:
Welke verschillende Asus adapter connector/ pluggen zijn er?