Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welke Asus laptop heb ik?

Door de jaren heen zijn er veel verschillende Asus laptops geproduceerd. En er komen elk jaar weer nieuwe Asus laptops bij. De vele verschillende Asus laptop modellen maakt het lastig om het juiste Asus laptop onderdeel te vinden dat geschikt is voor uw Asus laptop. De Asus laptop onderdelen in onze webshop zijn veelal gesorteerd op modelnaam. Als u de modelnaam van uw Asus laptop weet, kunt u vrij eenvoudig het juiste onderdeel bestellen. Hieronder leggen we uit hoe u de modelnaam van uw Asus laptop kunt vinden.

De modelnaam/ typenummer van uw Asus laptop vinden

1. Modelnaam

Onderop uw Asus laptop staat de modelnaam. Het is soms even zoeken maar in de meeste gevallen staat de modelnaam van uw Asus op een sticker.

2. Type/ Serienummer

Nu u de modelnaam van uw Asus laptop weet, dient u het serienummer erbij te zoeken. Het serienummer staat in de buurt van de modelnaam.

3. Zoek op Model (Menu)

Klik in ons menu op Zoek op Model. Klik op uw Modelnaam (Asus K Series). U komt nu op een pagina met alle type/ serienummers van uw Asus laptop. Kijk in het linkermenu en kies nu uw type/ serienummer (K53SV).

 

Alternatieve manieren

Is de sticker verwijderd of kunt u deze niet meer lezen en wilt u toch de modelnam/ typenummer van uw Asus laptop weten? Kijk even op de aankoopfactuur van uw Asus laptop. Hier staat de modelnaam en typenummer van uw Asus laptop op. Als u nog over de originele verpakking (doos) van uw Asus laptop beschikt kunt u natuurlijk ook even hierop kijken.

Handige links

Welke Asus accu-batterij past in mijn laptop?Welke Asus adapter-oplader past in mijn laptop?Welk Asus Toetsenbord-Keyboard past in mijn Asus laptop?