Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Asus specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Kan ik mijn kapotte Asus Toetsenbord-Keyboard zelf repareren?

Asus toets repareren Asus Toetsenbord-Keyboard
Uw Asus Toetsenbord-Keyboard kapot en wilt u deze nog niet vervangen maar zelf repareren? Dat kan, althans als u de juiste onderdelen en het juiste gereedschap hiervoor heeft. In geval er een toets van uw Asus laptop is afgebroken kunt u deze inderdaad vervangen voor een nieuwe toets.

Het vervangen van een losse toets

Onze ervaringen hiermee zijn echter niet heel positief. Dit zeggen wij niet omdat wij u graag een nieuw Asus Toetsenbord-Keyboard willen verkopen maar simpelweg omdat het vervangen van een losse toets geen permanente oplossing is. In de meeste gevallen is de toets van uw Asus los gaan zitten, deze los gekomen, maar ook het onderliggende bevestigingspunt afgebroken.

Daarnaast is onze ervaring dat na het vervangen van een losse toets, deze ook snel weer opnieuw kan loskomen. Het vervangen van een losse toets is dus een mooie tijdelijke oplossing, maar als u het echt goed wilt doen kunt u het beste het Asus Toetsenbord-Keyboard in zijn geheel vervangen. Dit is goedkoper dan u denkt. Asus-Accu-Adapter.nl heeft al Asus Toetsenborden te koop vanaf € 29,99 p/s.

Zelf uw Asus Toetsenbord-Keyboard plaatsen?

Dat kunt u heel eenvoudig zelf doen. U heeft hiervoor geen speciaal gereedschap nodig. U heeft enkel een kruiskop schroevendraaier en een platkop schroevendraaier nodig. Lees onze uitgebreide handleidingen op de pagina Zelf mijn Asus Toetsenbord vervangen.

asus-toetsenbord-keyboard-handleidingen

Welk Asus Toetsenbord is geschikt voor mijn Asus laptop?

Door het uitgebreide aanbod en de vele verschillende Asus laptop toetsenborden kan het soms lastig zijn het juiste toetsenbord te vinden. Kijk daarom even op de pagina Welk Asus laptop Toetsenbord heb ik nodig?

Vragen over Asus laptop Toetsenborden?

Mocht u vragen hebben over Asus Toetsenborden dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.